Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Нема човекови права во земјата на привилегиите на СДСМ

    Авторитарноста на досегашните македонски власти отворено се изразува во низа домашни и меѓународни извештаи низ годините. Сегашната на СДСМ, која ја надополни праксата на...

    Последни објави