Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица – Тетово: Училишниот двор од ОУ “Лирија” претворен во паркинг

    Тетовчани се загрижени од автомобилите паркирани во дворот на основното училиште „Лирија“ во Тетово. Тие велат дека ако можат со возилата и во училиштето...

    Последни објави