Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Бесплатен јавен превоз и бесплатен паркинг за лицата со попреченост. Жолт картон за јавните претпријатија на градот Скопје

  На вчерашната седница на Советот на Град Скопје беше донесена одлука за бесплатен јавен превоз и бесплатен паркинг за лицата со попреченост во Градот...

  (Видео) Сите деца имаат право на достоинствен живот

  Коалицијата „Менуваме“, одржа мирен протест под мотото „Имам право на достоинствен живот“, движејќи се во правец од Владата до Собранието на Република Македонија. Нивните барања...

  Последни објави