Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Проблемите на лицата со посебни потреби не смеат да се игнорираат

    Левица отворено го поддржува протестот за Поддршка на деца и возрасни со посебни потреби, мирен протест, кој ќе започне во Жена парк - Скопје...

    Последни објави