Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Да живее Први мај – Интернационалниот ден на работникот

  Реформистичките лидери се трудеа да ги умртват демонстрациите на Први мај со тоа што ги претворија во денови за одмор и рекреација, наместо за...

  Секој ден е 1-ви мај!

  1-ви Мај е денот кога работничките и работниците обично се присетуваат на состојбата со нивните права. Тоа е денот кога се сеќаваме дека минималната...

  Последни објави