Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Власта уфрли провокатори за да апси народ!

Вечерва, окупационата Влада на СДС и ДУИ во целост прикажа како се манипулира и демонстрира насилство врз обичниот народ! Министерот за внатрешни работи - Оливер...

Последни објави