Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Според протоколот идеите на АСНОМ се злосторнички, а Македонија треба да биде Бугарска колонија

На 17-ти јули 2022 година, потпишан е протоколот од Вториот состанок на Заедничката меѓувладина комисија формирана врз основа на членот 12 од понижувачкиот т.н...

Последни објави