Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    МАНИФЕСТ НА ОБЕСПРАВЕНИТЕ И ОСИРОМАШЕНИТЕ ГРАЃАНИ

    Македонското општество веќе 26 години пропаѓа, а одговорноста за распадот е кај криминалните политички и бизнис елити. Во последните неколку години се повеќе паѓаат...

    Последни објави