Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

На власта полесно ѝ е да го промени уставот отколку да сруши дивоградба на Матка

Извадок од гостувањето на Јована Мојсоска, генерален секретар на Левица, во емисијата „Јади Бурек“. „Јас често слушам од оние платени експерти, ‘ама на Бугарија таков...

Последни објави