Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Исмаил до Мицковски: Не нè делете дополнително – по националност сите сме Македонци

Јас сакам во мојата лична карта да ми стои мојата НАЦИЈА (а мисли на етничката припадност – и заложбата му е на секого во...

Последни објави