Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица Кавадарци: Културната стагнација кај младите мора да престане

    Положбата на младиот човек во нашиот град веќе долго време е на незавидно ниво, имено покрај економската зависност и социјалната изолираност, младиот човек во...

    Последни објави