Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Производителите на јаболка во Преспанскиот регион во големи проблеми

Со почетокот на бербата на јаболка, почнаа и проблемите на голем број овоштари кои својата егзистенција ја обезбедуваат од одгледувањето на јаболката. Откупот на...

Последни објави