Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица силно го осудува кукавичкиот и вандалски напад врз новинарите!

    Левица силно го осудува нападот на новинарите од кои го следеа протестот на неформалната иницијатива “За заедничка Македонија”. Физичкиот напад врз новинарите od a1on.mk...

    Последни објави