Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица Кочани: Тргнати бистите на народните херои Раде Кратовче и Љупчо Сантов

    Откако на 6 август беа распишани локалните избори, Кочани е под окупација на градежни машини. Нема дел од градот во кој нешто не е...

    Последни објави