Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Уште една во низата манипулации од страна на власта на СДСМ е „Недела неработен ден”

    Имено, она што Владата помпезно го најавува како голема придобивка за работниците, всушност и не е ништо ново, бидејќи поголема дневница за работа во...

    Последни објави