Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица – Охрид: За охридскиот советник од ДУИ Нефи Усеини не важат законите

    Нефи Усеини, актуелен советник во Советот на општина Охрид , очигледно веќе со децении е заштитен од законот од сите гарнитури на власт. И покрај...

    Последни објави