Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Негативниот извештај на Европската Комисија го потврди анти-европскиот карактер на оваа влада

    Доказ за тоа дека основната цел на борбата на СДСМ да остане на власт е да ги заштити своите коруптивни зделки, а не европската...

    Последни објави