Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Ристески: И измената во законот за неевидентирани лица е во полза на пописен фалсификат

    Левица до Уставниот суд поднесе Иницијатива, со која ја оспоруваме измената на Законот за неевидентирани лица во матичната книга на родени.   По тој повод,...

    Последни објави