Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Советниците од ВМРО-ДПМНЕ, СДСМ И ЛДП во Општина Гевгелија гласаа за измена на ДУП по иницијатива на Макпетрол

    Советниците гласаа за измена на ДУП и покрај тоа што советникот Сашко Јанчев јасно им предочи дека МАКПЕТРОЛ не го заслужува тоа поради тоа...

    Последни објави