Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Само монструми можат да наредат уривање на парк во ситуација на поплави

    Левица остро го осудува обидот на општина Карпош да продолжи со уривањето на паркот во Тафталиџе. Сметаме дека само монструми без емоции и памет...

    Последни објави