Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Кој и зошто ги црта и прецртува парцелите во Бардовци?

    Кој и зошто ги црта и прецртува парцелите во Бардовци? Тоа е прашањето за кое се’ уште немаат одговор Бардовчани. Овој процес кој трае...

    Последни објави