Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Нови 300 станбени објекти во Бардовци благодарение на деталниот урбанистички план ”По мерка”

    Порано годинава Левица - Карпош реагираше за скандалозниот процес кој треба да го претвори Бардовци во голема градежна зона. Се работи за земјиште од...

    Последни објави