Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Ристески: Уставниот суд итно да ја процесуира Иницијативата на Левица за Законот за попис

Левица денес до Уставниот суд на Република Македонија, поднесе Ургенција со барање за слободен пристап до информации од јавен карактер во врска со претходно...

Последни објави