Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица остро ја осудува злоупотребата на деца во училиштата за предизборни цели во општина Илинден

    Левица и граѓаните на општина Илинден реагираат и го осудуваат настапот на кандидатот за градоначалник од редовите на СДСМ и неговиот тим на 01.09.2021...

    Последни објави