Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Кој му дозволил на прилепскиот градоначалник привилегирани услови за нега во прилепската болница?

    Иако со добра клиничка слика сепак некој од менаџментот на болницата се ставил над законите и се дрзнал градоначалникот Илија Јованоски да го смести...

    Последни објави