Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  АД Европа ги третира своите вработени како модерни робови

  Нашиот сектор за Политичка Економија реагираше за големата разлика помеѓу исплатените плати и остварениот профит на АД Европа, каде директорите и менаџерите си распределуваат...

  Се затвори и базенот во СРЦ „Борис Трајковски“ – пливачите се оставени без основните услови за тренинг и натпревари!

  Како и сите аспекти на живеењето, властите одамна го пуштија спортот низ вода. Спортистите-пливачи останаа и без тие неколку базени кои ги имаат во...

  Последни објави