Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    ПОДДРШКА ЗА ПРЕСТОЈНИТЕ РАБОТНИЧКИ И СИНДИКАЛНИ БОРБИ!

    Последниот период сме сведоци на повторно актуелизирање на работничките прашања и синдикалната борба, што е сосема нормално и очекувано ако се земе предвид фактот...

    Последни објави