Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Кисела Вода против урбаната мафија во спрега на градоначалникот Темелковски

Локалниот огранок од Кисела Вода го поддржува утрешниот протест против спорниот ДУП, со кој се предвидува речиси 100 згради во Кисела Вода. Протестот ќе се...

Последни објави