Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Доколку Владата не најде решение, следува социјална катастрофа

На први декември Руската Федерација стави забрана за увоз на јаболка и други земјоделски производи од Република Македонија поради појава на инсектот кафеава бубачка. Оваа...

Производителите на јаболка во Преспанскиот регион во големи проблеми

Со почетокот на бербата на јаболка, почнаа и проблемите на голем број овоштари кои својата егзистенција ја обезбедуваат од одгледувањето на јаболката. Откупот на...

Последни објави