Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Да се здружиме во име на борбата против неправдата!

    Левица се приклучува на повикот на движењето Протестирам за денешниот протест во 18:00 часот пред Специјалното јавно обвинителство. Аболицијата на политичарите обвинети за криминални дејствија,...

    Последни објави