Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Dimitar Apasiev: Nova Levica, angažovana muzika i kultura

    Интервју на претседателот на Левица, Димитар Апасиев за регионалниот музички портал ,,Рокомотива". Интервјуто е дел од серијалот ,,Нова левица - ангажирана музика и култура",...

    Последни објави