Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

роми

Проблемот со ромите во Битола – огледало на проблемите во нашиот град!

Последните години се провлекува проблемот родители македонци да не сакаат да ги запишат нивните деца во училишта каде што има деца од друга националност...

Последни објави