Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица поднесе кривична пријава против поранешниот претседател на Уставниот суд – Сали Мурати

    СООПШТЕНИЕ ДО МЕДИУМИТЕ Денес, правниот тим на Политичката партија Левица, до Основното јавно обвинителство – Скопје, поднесе кривична пријава против поранешниот уставен судија – г....

    Последни објави