Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Зградата на булеварот во Свети Николе се дави во фекалии

  Зградата во центарот на Свети Николе години наназад е затрупана во ѓубре околу себе, заради неодговорноста на ЈКП Комуналец. Комуналниот хаос ја достигна својата...

  Левица – Свети Николе: Градоначалникот ветуваше еколошка оаза, а добивме еколошка катастрофа

  „Диви депонии повеќе нема да има, ќе се организира собирање на сметот од сите села а Општина Свети Николе ќе ја направиме еколошка оаза...

  Од реализација на проектот „реконструкција на трибините на фудбалското игралиште” веќе 3 месеци ни трага ни глас

  На 21 декември 2020 година, градоначалникот на Општина Свети Николе Сашо Велковски, се пофали дека е започната реконструкцијата на трибините на градското игралиште и...

  Последни објави