Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    За соросоидите и сороспиите

    Мене ме обзема длабока огорченост поради нашите лажни хумани сфаќања и поради нашата длабока попустливост кон секој наш суров непријател. Ние сме глупаци, оти забораваме да...

    Последни објави