Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Општина Демир Хисар продолжува со партиските вработувања на наместени огласи за работа!?

    И покрај тоа што општината е пренатрупана со работници, локалната власт во општина Демир Хисар не запира со партиски вработувања. Овој пат станува збор...

    Последни објави