Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Случајот со работникот и раководител на “Ѓавато”

  Случајот со работникот и раководител на “Ѓавато” – Попов, кој  формално правно е на боледување, а во суштина престојува на работното место и работи...

  МАНИФЕСТ НА ОБЕСПРАВЕНИТЕ И ОСИРОМАШЕНИТЕ ГРАЃАНИ

  Македонското општество веќе 26 години пропаѓа, а одговорноста за распадот е кај криминалните политички и бизнис елити. Во последните неколку години се повеќе паѓаат...

  Да им се помогне на сиромашните граѓани, наместо да се трошат народните пари на новогодишни прослави!

  Вообичаената практика - безмилосно да се трошат народните пари за организација на новогодишни настани, продолжува. Градот Скопје предвидено е да потроши вкупно 5 милиони...

  Последни објави