Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Власта на СДСМ и ДУИ гласа против подобрување на социо-економската положба на работниците

    Поднесените предлог-закони од страна на пратениците на Левица, кои беа апсолутно во насока на усвојување на добрите европски практики, несомнено ќе ја подобреа општата...

    Последни објави