Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Рехабилитацијата на фашизмот започна уште со споменикот на балистот Џемаил Хаса во 2006 година

Во 2006 година, во село Симница, Општина Гостивар, подигнат е споменик на Џемаил Хасани, водач на балистите за Западна Македонија и соработник на италијанските...

Левица ќе поднесе барање за санација на Споменикот на децата – бегалци

На денешен ден, со авиони на британското воено воздухопловство, започна бомбардирањето во Егејска Македонија, каде прв пат човештвото посведочи напалм - бомби. Тогаш британската...

Зградата на главната пошта е еден од седумте најзагрозени споменици во Европа за 2021 година

Безидејноста на власта се наѕира на секој чекор. Не само што не е способна да го зачува она кое веќе е изградено, туку дополнително...

Последни објави