Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Владата на СДСМ и ДУИ подготвува ценовен шок после локалните избори

  Владејачката коалиција предизборно, како и секоја претходна влада веќе 30 години со цел придобивање, односно задржување на своите гласачи, манипулира постојано. Најавеното поскапување на основните...

  Ивана Атанасовска – За „независните синдикати“ во Македонија

  „...Не беше Ленка родена за тиа пусти тутуни! “  „ Ленка “  - Кочо Рацин Општо е познато дека синдикатите се формирани заради заштита на работниците. Проблеми...

  Последни објави