Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица поднесе барање за инспекциски надзор за модната конфекција „Стоби“ од Велес

    Модната конфекција „СТОБИ” од Велес повторно го злоупотребува Законот за работни односи и ги крши правата на работниците. Во Левица се обратија работници, вработени...

    Последни објави