Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Не со штрајкот, туку со СОНК е завршено!

  Со години трае Голготата на просветарите. Со години се обидуваат колку можат да го спасат образованието од очајните и неверојатно штетни образовни експерименти кои...

  Просветарите со нивната борба и сега држат час!

  Веќе втора седмица трае штрајкот на воспитно-образовните установи. Место редовните часови, наставниците се принудени да одржуваат час по борба за работнички права. Додека СДСМ беше...

  Последни објави