Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Покана за прес – Режимот продолжува со прогонот на Левица: уште еден наш член се соочува со судски процес

    Во петок, 23 септември, во 11.45 часот Левица ќе одржи прес конференција пред Основниот суд Скопје 1 по повод отпочнувањето на судскиот процес против...

    Последни објави