Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Контроверзната судијка Весна Димишкова му одреди куќен притвор на Рашковски

  Докажани се намерите на оваа власт за изигрување на правдата, кои се потврдија и денес. Судијката Весна Димишкова, чие име се спомнуваше во аферата...

  Дали Манчевски се повлекува поради сомнежите за незаконски вработувања во судовите

  До Левица деновиве пристигнаа информации за сериозни неправилности и незаконитости при изготвувањето на Годишните планови за вработување за 2020 година од страна на судовите,...

  Последни објави