Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Владата и Министерството за земјоделство да прогласат елементарна непогода од суша

    Последниве два месеци, Македонија се соочува со екстремни суши, невидени долги години наназад, кои придонесоа до огромни штети во земјоделието, а посебно во лозарството. Земјоделците...

    Последни објави