Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Средни училишта оставени без греење среде зима

    Неколку средни училишта (СГГУ „Здравко Цветковски“, државната МИГ, СЕПУГС „Арсени Јовков) на територија на град Скопје се оставени без греење среде зима, а учениците...

    Последни објави