Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Кочански началник со викендичка во заштитената Осоговија спремен да го дочека Законот за легализација на дивоградби

РЕАКЦИЈА ДО ЈАВНОСТ По долги години заложби, Осоговијата беше прогласена за заштитено подрачје со петти степен на заштита. Но, само на хартија, на терен е...

Нови 300 станбени објекти во Бардовци благодарение на деталниот урбанистички план ”По мерка”

Порано годинава Левица - Карпош реагираше за скандалозниот процес кој треба да го претвори Бардовци во голема градежна зона. Се работи за земјиште од...

Последни објави