Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    За уставните празнини и претседателската злоупотреба на јавното право

      Уставотворецот стреми да се обезбеди пренос на власта и нормално функционирање на највисоките централни институции на системот, а не да им се удоволи на...

    Последни објави