Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Во предизборие Шилегов реконструира веќе реконструиран дел од кејот на Вардар

Tрадиционално, пред избори Скопје се претвора во огромна градежна парцела, каде што скопските градоначалници меѓусебно се натпреваруваат кој ќе раскопа повеќе улици во обид...

(Видео) Левица – Аеродром: Сомнителна супстанца се излева во Вардар – Инспекторатот не превзема ништо

Во близина на мостот „Близнак“ (Тодор Александров), од спротивна страна на ЕВН во Ново Лисиче, не ретко жителите се сведоци на излевање на сомнителни...

Последни објави