Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    И во 2021 година жители на Влае се движат по калливи и земјени улици

    На изминатите избори, претставниците на двете најголеми политички партии СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ, ветуваа решавање на проблемите на жителите на Влае. Сепак и денес сите...

    Последни објави